top of page
  • Фото автораНаталія Бабова

Разом до Перемоги!

Кожен крок наближає нас до перемоги, активні та рішучі дії пришвидшують її.

Наша ліцейська родина навесні виготовляла маскувальні сітки, а восени організувала виготовлення окопних свічок для мужніх та незламних, для чарівних та усміхнених, навіть незважаючи на втому, наших захисників і захисниць.

Впродовж двох місяців ми виготовили 576 окопних свічок і відправили їх на різні дуже важливі позиції (багато з них обігрівають наших хлопців на "0", де пекло, де буржуйки не можна, бо поруч ворог). Радує те, що бійцям стане тепліше вночі, вони зможуть приготувати собі їжу, підсолодити важкі хвилини гарячим чаєм/кавою, чи елементарно просушити одяг/взуття, чи освітити бліндаж.


Напередодні новорічних свят ліцей організував відправку чергової допомоги: окопні свічки, одноразові душі, шкарпетки, устілки, смаколики, чай, кава, засоби гігієни та багато різних і таких необхідних "там" речей. І від кожного з нас - тепло сердець, слова безмежної вдячності, побажання здоров'я, сили, стійкості супергероя сьогодення.

Зима буде непростою для усіх, але нашим військовим буде особливо складно. Ми маємо змогу їм допомогти: матеріально - придбати ліки, смаколики, засоби гігієни тощо, духовно - ще і ще раз нашими діями сказати, що вони не самі, що вони важливі для нас, що на кожного захисника і захисницю ми чекаємо, і не важливо, знаємо їх особисто чи ні, адже вони захищають нас усіх, вони роблять кожен день особливим для нас, адже ми можемо займатися звичними справами. Коли отримуєш подяку від хлопців (фото чи відео), розумієш, що справу розпочато не дарма.


Дякуємо всім, хто зробив це можливим! Разом ми зможемо більше!

bottom of page