top of page
  • Фото автораІгор Козаченко

Нас цінують!

20 липня 1993 року з ініціативи Криворізького державного педагогічного інституту, рішенням Дніпропетровської обласної ради і Дніпропетровського управління освіти був створений Криворізький обласний ліцей-інтернат для сільської молоді.

За плечима педагогічного колективу 30 років потужної, якісної злагодженої роботи. Неодноразово ліцей був визнаний на Всеукраїнському рівні, нагороджений срібною, бронзовою медалями освітянських виставок, почесним званням "Лідер освіти", за упровадження інновацій у профільну освіту - званням "Флагман освіти і науки України", дипломами, грамотами.

За 30 років ліцей став рідною домівкою для майже 5 тисяч талановитих та обдарованих дітей Дніпропетровщини. Так, нам 30. Світ змінюється - змінюємося і ми. Як для віку людини - це мало, для закладу - досить солідний вік.

І сьогодні, у складний для країни час, враховуючи наш досвід, досягнення, продовжуємо навчати, виховувати, дарувати кожній дитині віру у власні сили.

Ми віримо в Перемогу й працюємо заради неї. Ми пишаємося тим, що за нашу відданість справі, зусилля, професіоналізм, сміливість, наполегливу працю й досягнення нас цінують в районі, в місті, в області



Ми раді вітати у стінах нашого ліцею шановних гостей - Начальника Криворізької районної військової адміністрації ЄВГЕНА СИТНИЧЕНКА та Начальника управління з питань охорони здоров`я, соціальної політики та розвитку освітньої галузі, депутата Дніпропетровської обласної ради АНАТОЛІЯ КОЛОМОЙЦЯ, які вручили працівникам ліцею заслужені нагороди!

bottom of page